Angelina Jolie prošlih je tjedana punila medijske stupce nakon što je objavljeno da će biografski film “Maria Callas” u kojem bi ona trebala glumiti biti prikazan na prestižnom filmskom festivalu u Cannesu. No, to nije jedino što nam je servirala glumica ovog mjeseca.

“Danas započinjem nešto novo – kolektiv u kojem svatko može stvarati”, upravo je ovim riječima jučer na svom Instagram profilu slavna glumica najavila novi, poslovni pothvat.

Naime, glumica pokreće brend “Atelier Jolie”, koji će u proizvodnji koristiti isključivo ostatke kvalitetnog vintage materijala, a kupci će čak moći popraviti ili preraditi komade iz svog ormara koje žele oživjeti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Atelier Jolie (@atelierjolieofficial)

Osim što će Atelier Jolie njegovati slow fashion, dat će priliku i marginaliziranim skupinama da pokažu svoj talent i vještine.

“Nadamo se da ćemo stvoriti zajednicu kreativnosti i inspiracije, bez obzira na socio-ekonomsko porijeklo. Okupit ćemo raznolik tim, omogućiti edukacije za izbjeglice i druge talentirane, podcijenjene skupine. Radimo i s globalnim obrtnicima i kreatorima čime želimo istaknuti i promovirati njihovo podrijetlo i pomoći im u razvijanju posla”, stoji na stranici Atelier Joliea.

Još uvijek nije otkriveno kakve će sve komade Atelier Jolie proizvoditi, no ako je suditi po dosadašnjem modnom izričaju Angeline Jolie, to će zasigurno biti jednostavni, minimalistički i elegantni komadi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Atelier Jolie (@atelierjolieofficial)

Prva kolekcija bit će lansirana kroz nekoliko mjeseci, u jesen, a mi smo, moramo priznati jako uzbuđeni da vidimo što nam je sve omiljena glumica pripremila.