Film Amsterdam okupio je najveća imena Hollywooda, što često znači i da je riječ o nečemu vrijednom gledanja. Je li ili nije može vas uvjeriti trailer!

Christian Bale, Margot Robbie, John David Washington, Alessandar Nivolo, Andrea Riseborough, Anya Taylor-Joy, Chris Rock, Matthias Schoenaerts, Michael Shannon, Mike Myers, Taylor Swift, Zoe Saldaña, Rami Malek i Robert De Niro lica su novog film koji jedva čekamo.

Amsterdam, scena iz filma

Film hvaljenog scenarista i redatelja Davida O. Russella, Amsterdam, bazira se na fascinantnoj i bogato zamršenoj priči koja briljantno isprepliće povijesne činjenice s fikcijom osigurava potpuno filmsko iskustvo. 20th Century Studio i New Regency donose originalni kriminalistički ep o tri bliska prijatelja koji se nađu u središtu jedne od najšokantnijih tajnih zavjera u povijesti SAD-a. Riječ je o misteriju krcatom komedijom, tako da će sigurno biti film koji će dobro kotirati na blagajni.

Amsterdam, scena iz filma

Scenarij i režiju potpisuje peterostruko nominiran za nagradu Oscar David O. Russell, a producirali su ga Arnon Milchan, Matthew Budman, Anthony Katagas, David O. Russell i Christian Bale, a Yariv Milchan, Michael Schaefer i Sam Hanson su izvršni producenti.

U kina dolazi u studenom 2022. godine, a koji nas kaos očekuje, provjerite u traileru niže!

 

 

Foto: Century Studios