Ožujak je u znaku akusticiranja uz talentiranu zagrebačku kantautoricu Marinu Elezović MAR, koja će na malenu pozornicu Rockmarka po prvi put stati u utorak, 17. ožujka! Konačno!

Ova mlada glazbenica dio je regionalne scene od 16 godine, kada počinje pisati autorsku glazbu i svirati na cesti. U tom periodu upoznaje i hrvatskog blues majstora Adama Semijalca, koji joj postaje svojevrsni mentor i započinju dvogodišnje zajedničko kreiranje njenog albuma prvijenca “Calling Out”, objavljenog u lipnju 2019. godine.

Nastupi i putovanja odveli su je do raznih europskih i regionalnih festivala i pozornica, a proteklu jesenu provela je u Londonu, gdje je snimila i cover EP tradicionalnih američkih i britanskih pjesama, naslova “On The Border”. Izdanje je objavljeno početkom veljače ove godine, putem njenog Bandcampa.

Dio pjesama s novog EP-a, kao i s albuma prvijenca imat ćete priliku čuti uživo, na prvom zajedničkom glazbenom druženju – u utorak, 17. ožujka, na novom izdanju Akustike u Rockmarku! Početak svirke je u 19 sati, a ulaz je slobodan.

Vidimo se u Rockmarku!

“Distance (Acoustic Live In Maksimir)”:

“On The Border” EP možete poslušati ovdje.