U trenucima kada su poskupljenja i inflacija jedna od glavnih tema u cijelom svijetu, nakon jučerašnjih lijepih vijesti o Norweigan akciji, i Air France je odlučio obradovati svoje putnike sniženjem cijena zrakoplovnih karata

Naime, počela je „RENDEZ-VOUS“ Air France promocija koja putnicima iz Zagreba nudi jedinstvene cijene povratnih zrakoplovnih karata do dalekih odredišta širom svijeta.  Obzirom na činjenicu da su zrakoplovne karte velika stavka u putnom budžetu, Air France podsjeća svoje putnike da planiraju svoje putovanje na vrijeme, kupe karte dok su na promociji i tako uštede novac. Među odredištima na promociji nalaze se Pariz, New York, Miami, Punta Cana, Santo Domingo, Rio de Janeiro, Cancun i brojne druge.

Air France „RENDEZ-VOUS“ promotivna kampanja traje od 13. do 27. siječnja 2022. godine, a karte se mogu iskoristiti do 30. lipnja 2022. godine.

Ponuda vrijedi za povratne karte, a u cijenu su uključene sve takse. 

Izdvajamo neka od odredišta na promociji:


New York već od 498€
Los Angeles već od 615€
Rio de Janeiro već od 604 €
Punta Cana već od 654€
Santo Domingo već od 935€
Paris već od 99€ 

Fleksibilna politika rezervacija omogućava putnicima da besplatno promijene svoju rezervaciju (datum ili odredište putovanja), dobiju vrijednosni vaučer ili povrat novca ukoliko je let otkazan.

Više informacija i detalja o aktualnoj promociji možete pronaći na linku:
Le Rendez Vous Air France

Da biste rezervirali karte ili se dodatno informirali, posjetite www.airfrance.hr , ili ovlaštene turističke agencije.