Na scenu je stupio novi domaći brend koji će oduševiti ne samo ljubitelje održive mode i kvalitetnih materijala, već i ljubitelje fotografije. Riječ je o brendu svilenih marama pod nazivom Adio.

Adio marame su izrađene od 100% svile, a krasi ih dizajnerski print s pejzažnim i arhitektonskim motivima za koje su zaslužni fotografi Damir Žižić i Domagoj Kunić.

Jedinstveni trenuci zapaženi okom fotografa i uhvaćeni objektivom tako su postali nešto što možemo u svakoj prilici nositi sa sobom (i na sebi), omotati oko vrata, ruke ili torbe, zavezati u kosu, a ponekad i razmotati te uživati u prizorima zalaska sunca, pučine, arhitekture i urbanih pejzaža.

Nježnim dodirom svile i decentnim dizajnom, Adio marame lako će oživjeti svaki styling, a ponekad nam možda i oživjeti maštu te nas mislima odvesti na mjesta u koja bismo rado, barem na trenutak, prekinuli dnevnu rutinu.

Adio priča započela je kad su dvije prijateljice i kolegice, Gabi Farčić i Manja Žutić, art direktorica i account managerica s dugogodišnjim iskustvom u reklamnim agencijama, mimo svakodnevnih imperativa struke i zahtjeva klijenata, odlučile osmisliti nešto svoje. Uskoro su oko sebe okupile grupu prijatelja i suradnika iz kreativne industrije koji su svojim vještinama i idejama pomogli da se sve realizira i da marame, kao i cjelokupna kampanja brenda, ugledaju svjetlo dana.

Adio je daleko od toga da nam kaže zbogom, jer nove suradnje s fotografima i ilustratorima tek su na pomolu, a novi motivi možda budu krasili i više od samih marama. Ali to je tek sljedeće poglavlje… Zasad možete baciti pogled na Instagram profil @adio.hr, a uskoro i na webshop. Odaberite svoj omiljeni print i oživite garderobu jedinstvenim Adio trenutcima.

Modeli: Manja Žutić i Mladen Udovičić

Fotografija: Damir Žižić

Photo editing: Katarina Žižić

Frizura: Ante Pažanin

Make up: Petra Sever

Styling: Ana Nikačević / Kristina Vrdoljak

Copywriter: Sara Šalov

Production manager: Kristijan Knežević