(Adidas Ultra Boost)
Adidas se odlučio za suradnju s proizvođačem tenisica Foot Lockerom, čije su tvornice poznate po automatskoj i superbrzoj proizvodnji. Udruženi brendovi, također svojim potrošačima žele ponuditi različitost izbora kroz razna ‘kulturna i sportska događanja’, koja će se održavati tijekom cijele godine kako bi brzo kreirali kolekciju ‘potrošačkih’ tenisica.

Glasnogovornik Adidasa je rekao da će u suradnji s Foot Lockerom odabrati i mlade dizajnere koji će raditi na ‘custom made’ kolekcijama kako bi stvorili potpuno novi dizajn tenisica.
Kolekcija koja će nastati iz ove suradnje, nosit će naziv ‘Adidas made for’ i bit će dijelom Adidasove AM4 linije, koje su i do sada bile prilagođene kako bi zadovoljile specifične potrebe sportaša.
Cilj je omogućiti specifičnu izradu modela tenisice koja će biti u potpunosti lokalno prilagođena, kako funkcionalnošću, tako ‘lokalnim’ i dizajnom. S obzirom da je proizvodnja samih tenisica u potpunosti automatizirana i digitalizirana, novi modeli će biti izrađeni i isporučeni čak 36 puta brže.
Projekt započinje 28.siječnja s modelom tenisice AM4ATL (Adidas za Atlantu) i bočicama za vodu namijenjenim za nogometaše, a moći će se kupiti na web stranicama Adidasa i Foot Lockera te u odabranim trgovinama.