Britanska glazbenica i kraljica moćnih balada, Adele, objavila je prvu pjesmu nakon petogodišnje studijske pauze i potvrdila objavu novog albuma.

Kako je ranije i najavljeno, nova pjesma nosi naziv “Easy On Me” i Adele nam njome ponovno donosi još jednu emotivnu piano-baladu te zvuk kojim je obilježila pop glazbu i koji je definitivno počeo nedostajati ovom žanru.

Uz Adele, produkciju i autorstvo pjesme potpisuje cijenjeni i iskusni Greg Kurstin, a za režiju pratećeg videospota zaslužan je Xavier Dolan, koji je kreirao i videospot za singl “Hello”.

“Ja sam se promijenila. Adele se promijenila. Ovo je prilika da proslavimo kako smo obje evoluirale i kako smo obje ostale vjerne svojim najdražim temama. Sve je isto, ali različito”, riječi su kojima je Adele u službenom priopćenju opisala novu pjesmu i svoj povratak na glazbenu scenu.

Pjesma “Easy On Me” ujedno je i najavni singl njenog novog studijskog albuma. Naslova “30”, album nam stiže 19. studenog i bit će dostupan u obliku CD-a, dvostrukog vinila i kasete, a već su dostupne i prednarudžbe.

Fotografija: video screenshot