Nakon više od pet godina, konačno nam stiže nova pjesma miljenice svjetske publike i jedne od predvodnica pop žanra – Adele.

Britanska glazbenica je putem svojih društvenih mreža najavila povratak na glazbenu scenu i potvrdila kako nam 15. lstopada stiže njen novi singl “Easy On Me”. S fanovima je podijelila i kratki isječak, kojim otkriva dio pjesme, a čini se i dio videospota.

Svoj posljednji studijski album, naslova “25”, Adele je objavila 2015. godine, a izdanje joj je donijelo i Grammy nagrade u kategorijama Album godine i Najbolji pop vokalni album.

Fanovi su na društvenim mrežama već počeli spekulirati kako bi nas Adele mogla iznenaditi i novim studijskim albumom. Naime, neposredno pred najavu nove pjesme, u nekoliko velikih svjetskih gradova osvanuli su billboard plakati s natpisom “30” i fotografijom koja se podudarala s profilnom fotografijom popularne pjevačice i autorice na njezinom Twitteru i Instagramu.

Također, zamijetili su i kako je Taylor Swift za tjedan dana pomaknula datum objave novog izdanja “Red (Taylor’s Version)” s 19. studenog na 12. studeni, što ih je dovelo do zaključka kako bi Adele novi album mogla objaviti upravo 19. studenog.

O novom albumu još uvijek nema službene potvrde, no ono što je sigurno, sljedeći tjedan započinje nova Adele era – singl “Easy On Me” stiže nam 15. listopada.

Fotografija: Gareth Cattermole / Getty Images