Nakon što je pomeo kritiku i pobrao lovorike publike s filmom „Uncut Gems“, Adam Sandler nastavlja svoj dramski put ozbiljnim, kompleksnim i uzbudljivim dramama. Upravo je objavljen trailer njegovog posljednjeg filma; „Hustle“. Kako se čini, čeka nas još jedan odličan film s njegovim potpisom, i ovaj put dolazi ravno na Netflix!

Film donosi sportsku priču; nakon što u inozemstvu otkrije igrača koji se pojavljuje jednom u životu s teškom prošlošću, njegov košarkaški scout (glumi ga Adam Sandler) preuzima na sebe da ga dovede u Sjedinjene Američke Države bez odobrenja svog tima. Usprkos svim izgledima, imaju još jedan posljednji pokušaj kako bi dokazali da imaju sve što je potrebno za ulazak u NBA.

HUSTLE—starring Adam Sandler as a basketball scout who discovers a player abroad with a rocky past Queen Latifah and Adam Sandler https://twitter.com/NetflixFilm/status/1318221594280435713 CR: Netflix

Sportski film kao žanr kao da ima veliki „come back“ posljednjih godina. Radi se o zanimljivom podžanru koji može spadati u žanr drame, trilera, komedije, čak i horora! Bit će zanimljivo gledati Adama Sandlera u ovakvoj, ozbiljnoj ulozi filma koji prilično obećava. Uz njega u filmu glume uvijek sjajni Ben Foster, Jaleel White i Robert Duvall. Film dolazi na Netflix u lipnju. Pogledajte trailer: