Margot Robbie i službeno je završila svoju ružičastu “Barbie” eru. Iako je u nedavnom intervjuu za “Deadline” izjavila da se povlači na neko vrijeme, jer se boji da je svima dosadila, čini se da ćemo ju uskoro gledati u novoj ulozi.

Naime, snimanje novog filma “A Big Bold Beautiful Journey” Margot Robbie i Colina Farrella konačno je počelo ranije ovog tjedna. Prema “Varietyju”, radi se o tajanstvenoj romantičnoj drami čija radnja govori o dvoje stranaca, kao i o nevjerojatnom putovanju koje povezuje njihove priče.

Prema tim naznakama, možemo naslutiti da bismo uskoro mogli gledati projekt sličan Oskarovskom “Everything Everywhere All at Once”. No to je sve što se zasad zna o projektu jer i dalje postoji poprilična misterija oko svih detalja, kao i datuma izlaska filma.

Međutim, iako se sve drži pod velom tajne, nagađa se da će “A Big Bold Beautiful Journey” biti jedan od najzanimljivijih filmova koji će nam pasti na radar, ali ćemo do njegovog izlaska trebati pričekati kraj ove ili početak sljedeće godine.

Ne zna se ni puno o imenima koja ćemo gledati na velikom platnu, no sigurno je da će Margot Robbie i Colin Farell predvoditi glumačku postavu.

Scenarij ovog, prema svemu sudeći velikog projekta, napisao je Seth Reiss, kojeg će se mnogi ljubitelji horor filmova sigurno sjetiti kao scenarista “The Menu”. Zanimljivo je i da će “A Big Bold Beautiful Journey” biti tek drugi Reissov film budući da je veći dio svoje karijere proveo pišući i za TV serije.

Osim toga, poznato je i da prestižno redateljsko ime stoji iza “A Big Bold Beautiful Journey”. Naime, prema pisanjima, američki redatelj korejskog podrijetla Kogonada režirat će ovaj projekt. Kogonada se proslavio serijom video-eseja o utjecajnim filmašima poput Wesa Andersona, Terrencea Malicka i Stanleya Kubricka prije nešto više od deset godina. Osim toga, režirao je i dvije epizode nadolazeće serije “Star Wars: The Acolyte”.

Distribucijska prava za “A Big Bold Beautiful Journey” stekao je Sony Pictures u veljači ove godine, a u izjavi za “Variety”, Tom Rothman, direktor Sony Pictures Motion Picture grupe izjavio je da vjeruje kako je ovaj film “projekt iz raja” te da je siguran kako je publika željna originalnosti i autentičnosti, što će, prema svemu sudeći, ovim filmom i dobiti.

 

Foto: Profimedia.hr