Znate one dane kad vam treba nešto da vas podigne, nasmije i vrati vam vjeru u čudne, ali divne strane života? A što je bolje od feel-good showa koji će vas nasmijati i skrenuti misli na nešto sasvim lagano i simpatično?

Kad tražite brzinski “popravak” raspoloženja, britanska YouTube emisija “Chicken Shop Date” voditeljice i komičarke Amelie Dimoldenberg savršen je lijek za sivilo dana. Amelia, poznata po svom specifičnom smislu za humor i suptilnoj, a ponekad i nezgodnoj interakciji s gostima, donosi genijalne “dejtove” s poznatim osobama – od glazbenika do glumaca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chicken Shop Date (@chickenshopdate)

Format emisije je jednostavan, ali genijalan – Amelia odlazi na “dejteve” s poznatim osobama, i to ne u nekom luksuznom restoranu kao što bismo očekivali, nego u lokalni chicken shop, a razgovori koje vode su kombinacija apsurdnog humora, zafrkancije i iskrenih trenutaka. No, iza te jednostavnosti krije se prava zabava nepretenciozne komedije. Amelia često s ozbiljnim izrazom lica postavlja neočekivana i pomalo nezgodna pitanja, dok njezini sugovornici, bilo zbunjeni ili oduševljeni, pokušavaju parirati svojim odgovorima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chicken Shop Date (@chickenshopdate)

Nova epizoda koja nam je posebno draga (i koju svakako preporučamo) dovela je karizmatičnog Andrewa Garfielda. Ono što ovu epizodu čini toliko posebnom i zabavnom jest kemija između Amelije i Garfielda, kao i njihovi spontani razgovori koji su skrenuli s tipičnih “dejting” pitanja na potpuno neočekivane teme. Amelia je, u svom prepoznatljivom sarkastičnom stilu, natjerala Garfielda da govori o svemu, od njegovih navika dejtanja do stavova o monogamiji i roditeljstvu. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chicken Shop Date (@chickenshopdate)

Još jedna stvar koja ovu epizodu čini posebnom jest Garfieldova autoironija kad su se dotaknuli njegovog neuspjeha osvajanja Oscara, a ta kombinacija Garfieldova humora i Amelijine ironije rezultirala je epizodom prepunom nepredvidljivih trenutaka i ostavila dojam da bi drugi “spoj” bio itekako poželjan, a čini se i itekako moguć!

Ako još niste pogledali ovu epizodu, obavezno je dodajte na svoju listu jer nećete požaliti.