Zbog popularnosti western estetike, ali i povratka boemskog stila, u prvi plan vratile su se i šarmantne rese. Tako ih ove jeseni pronalazimo posvuda – od haljina i kaputa pa sve do torba i cipela.

Rese su dio i estetike stila 90-ih godina prošlog stoljeća pa se pojavljuju i na nježnim haljinama, kao i na boemskim bluzama te kožnim komadima kaubojskog stila. Vidjeli smo ih i na brojnim street style lookovima, kao što možete vidjeti na fotografijama ispod.

Pernille Rosenkilde u suknji s resama
Street style

Kako ih nositi

Rese su prilično upečatljiv detalj pa je najbolje u outfit unijeti samo jedan komad s njima. Primjerice, kožna jakna s resama odlično će izgledati na traperice, a čizme ili mokasine podignut će bilo koji dnevni look.

Uvečer je zgodno odjenuti haljinu s resama, a spariti je možete s klasičnim dodacima poput salonki i clutch torbice. Također, u outfit možete unijeti detalj s resama poput šala, koji će na suptilan način podignuti outfit.

U aktualnoj ponudi rese se pojavljuju na svemu, od jakna u western stilu do mokasina i šalova, a izbor najboljih komada donosimo u nastavku!

Only
Bershka
Mango
H&M
Banana Republic
Stradivarius
Twinset

 

Foto: Getty Images, PR