Mirisi za dom svakom prostoru pružaju ono nešto, stoga nije naodmet s vremena na vrijeme upotpuniti kolekciju. Tim povodom zavirili smo u aktualnu ponudu omiljenih brendova i pronašli divne mirise koji će na pravi način zaokružiti jesensku atmosferu i dom učiniti još toplijim

Baš kao što biramo odjeću ili dekoraciju prema osobnom stilu, tako i miris koji prožima prostor može odražavati naš karakter, ali i stvoriti posebnu atmosferu. Bilo da želite postići osjećaj topline, smirenosti ili svježine, mirisi za dom mogu biti “tajni sastojak” za pretvaranje svakodnevnog prostora u pravu opuštajuću oazu.

Primjerice, svježi, lagani mirisi unose osjećaj prozračnosti i čistoće, dok bogatiji, zemljani ili drvenasti tonovi stvaraju osjećaj topline koji je idealan za opuštanje nakon napornog dana. Također, cvjetne note u prostor unose dašak romantike i elegancije, dok s druge strane, začinski mirisi doprinose stvaranju nešto egzotičnijeg dojma.

Isto tako, mirisi uglavnom dolaze i u vrlo estetičnom dizajnu, pa su ujedno i lijep ukras, a kako biste s lakoćom odabrali idealan za sebe i svoj prostora, u nastavku izdvajamo neke od favorita!

Mango Mimosa stick diffuser (22,99 eura)
H&M Room spray (14,99 eura)
Zara Home White Petals (31,99 eura)
H&M 2-pack small scented candles (5,99 eura)
Zara Home Salted Caramel (19,99 eura)
Mango Fig air freshener spray (22,99 eura)
H&M Cork-lid scented candle (4,99 eura)

Foto: Mango, H&M, Zara Home, Unsplash