Goop je brend iza kojeg stoji Gwyneth Paltrow, a koji odnedavno u svojoj ponudi ima, kako kažu, revolucionarni serum s retinolom. Naime, retinol je ključni sastojak za borbu protiv bora, a Goop serum sadrži čak tri vrste moćnih retinola!

3x Retinol Regenerative Serum osim tri vrste retinola u svojem sastavu dodatno kombinira peptide i umirujuće biljne ekstrakte. Serum bi trebao vidno smanjiti izgled dubokih bora, sitne linije, nepravilnosti i proširene pore, a ujedno i ujednačava teksturu i ton kože.

Također, nakon korištenja koža će biti vidno zategnuta i glatka, a efekt svježine bit će postignut značajnim posvjetljavanjem tena. Isto tako, serum ne sadrži mirise – što znači da je idealan za osjetljivu kožu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by goop (@goop)

Kako koristiti ovaj serum

Serum je namijenjen isključivo kao dio večernje rutine, a potrebno ga je nanijeti na očišćeno lice i vrat – izbjegavajući područje oko očiju. Na samom početku, serum koristite do tri puta tjedno da biste kožu privikli na ovaj snažan sastojak, a primijetite li peckanje, blago crvenilo ili perutanje kože, imajte na umu da je to normalna reakcija kože na retinol, pogotovo ako ga tek uvodite u ritinu. Međutim, ako se nelagoda nastavi, smanjite ili prekinite s uporabom. Također, obavezno svakodnevno koristite kremu sa zaštitnim faktorom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by goop (@goop)

Foto: Instagram/@matildadjerf