Nakon brojnih odgoda, treća sezona popularne HBO serije Euphoria konačno je na pomolu, a Zendaya je progovorila o vremenskom skoku koji će se dogoditi u nadolazećim epizodama

Nakon čekanja i niza odgađanja, fanovi popularne serije “Euphoria” napokon mogu odahnuti. Zendaya, glavna zvijezda serije i dobitnica Emmyja, otkrila je u razgovoru za podcast The Awardist da će treća sezona početi sa snimanjem početkom siječnja.

Foto: Profimedia.hr

Omiljena tinejdžerska drama, koja se suočila s mnogim izazovima, uključujući nepotpune scenarije od strane kreatora serije Sama Levinsona, ponudit će nešto novo – vremenski skok U razgovoru, Zendaya je izrazila uzbuđenje zbog ove promjene, iako nije imala detaljne informacije o tome kako će treća sezona izgledati. “Zapravo ne znam puno o tome što se događa. Ne znam točno kako će sezona izgledati, ali znam da se vremenski skok događa i znam da je to važno jer postoji samo toliko tinejdžerske drame s kojom se možeš nositi”, rekla je glumica. 

Bit će fascinantno vidjeti i razumjeti te likove izvan konteksta srednje škole i kako sve što smo vidjeli kad su bili djeca utječe na njihovu odraslu dobi.

Foto: Profimedia.hr

Što vremenski skok znači za “Euphoriju”

Završetak druge sezone, u kojoj je Rue Bennett (Zendaya) naizgled pripovijedala posljednje dane srednje škole, otvorio je put za ovaj nužni skok naprijed. Treća sezona će se također nositi s gubitkom člana glumačke postave, Angusa Clouda, koji je tragično preminuo u srpnju 2023. godine, a također neće biti ni Barbie Ferreire, koja se neće vratiti kao Kat Hernandez.

Za razliku od mnogih tinejdžerskih dramskih serija, postavka u srednjoj školi nikada nije bila ključna za HBO-ovu seriju, već je predstavljala samo pozadinu priče. Zendaya, koja je osvojila dvije Emmy nagrade za svoju ulogu Rue, ističe mogućnost i potencijal razvoja likova kao odraslih ljudi.

Foto: Profimedia.hr

Iako još uvijek nema puno konkretnih informacija o zapletu treće sezone, vremenski skok i povratak likova u odraslijem kontekstu obećavaju osvježenje. Međutim, zbog proteka vremena između sezona i kreativnih neslaganja iza kulisa, pitanje je hoće li serija i dalje imati istu snagu i utjecaj kada se vrati na male ekrane, što se očekuje tek 2025. ili 2026. godine, no s obzirom na prošla iskustva, trebamo biti oprezni s očekivanjima.