Obožavamo kraj ljeta kad stižu prve fotografije jesenskih kampanja, a posljednji koji je objavio svoju američki je brend Donna Karan. Malo je reći da smo se oduševili – kampanja je prepuna legendarnih supermodela.

Naime, u novoj kampanji pojavljuju se zajedno Eva Herzigova, Christy Turlington, Alek Wek, Imaan Hammam, Liu Wen, Amber Valletta te Edie Campbell. Ako pratite manekensku scenu, znate da se radi o legendarnim manekenskim zvijezdama raznih generacija.

Upravo to nam se posebno sviđa – kampanja, koju je snimio poznati fotograf Mikael Jansson, skupila je modele raznih generacija od Christy Turlington (55 godina), preko Karen Elson (45 godina) do najmlađe Imaan Hamman (27 godina). Odličan je to primjer u koji bi se trebali ugledati i drugi brendovi jer tako možemo vidjeti kolekciju na ženama dobi koje će je najvjerojatnije i nositi (Donna Karan brend je poznat upravo po “odrasloj” modi za uspješnu poslovnu ženu, pa je i primjereno da ju reklamiraju zrelije manekenke).

Kakva je sama kolekcija? Prepuna elegantnih komada tamnijeg tonaliteta, s akcentima zlatne, koji će sjajno izgledati u poslovnom okruženju, ali i na svečanim događanjima. Lajkamo!

Photo: Mikael Jansson