Svako malo pojavi se novi supermodel o kojem svi pričaju, a čini se da je manekenka Amelia Gray Hamlin na dobrom putu da pokori modni svijet! Francuski Vogue nedavno ju je proglasio najvećom zvijezdom siječanjskog Couture tjedna mode, a sad se pojavila i u kampanji kulerskog američkog brenda FRAME.

Kampanju koja prezentira nove jeans komade brenda u legendarnom hotelu Chateau Marmont fotografirao je suosnivač i kreativni direktor Erik Torstensson.

Za Erika, Amelia je utjelovljenje FRAME žene, ona predstavlja “off-duty” opušteni stil djevojaka iz Los Angelesa, koje su vječna inspiracija brenda, ali u isto vrijeme posjeduje i sjajnu radnu etiku te ambicioznost, kao i prirodnu ljudsku toplinu. Taj miks oduševio je kreativnog direktora pa ju je izabrao za novu kampanju, u kojoj nasljeđuje legendarnu Gisele Bündchen, koja je bila zaštitno lice posljednje dvije kampanje.

FRAME je brend najpoznatiji po jako cool traper komadima, a kampanja je fokusirana baš na taj dio njihovog asortimana. Meki Slouchy Straight Jean model zvijezda je kolekcije, a The Easy Shorts hlačice nose se s novom traper Power jaknom ( još jedan dokaz da je “dupli denim” u trendu!), ili ljeti jednostavno s bikini topom.

Odlična kampanja koja potvrđuje rađanje novog supermodela!

 

Foto: Erik Torstensson/FRAME