U posljednje vrijeme čini se da samo jedan komad od trapera više nije dovoljan- zvijezde i fashionistice obožavaju nositi bar 2-3 denim komada u istom outfitu. “Double denim”, tj. dupli traper trend je koji ćemo čini se još puno viđati ove nadolazeće sezone!

Kako kombinirati traper komade zajedno? 

Najčešće su u igri traper hlače i košulja, jakna ili sako u zajedničkoj kombinaciji. Naravno, možete kombinirati i mini ili midi suknje od trapera sa navedenim gornjim dijelovima. Kad zatopli, odlično će izgledati i kratke hlačice uz košulje kratkih rukava.

Kako ih nose zvijezde? Već smo pisali o tome kako komplete brenda Stella McCartney voli glumica Cate Blanchett, dok kolegica Katie Holmes pak voli miješati denim različitih nijansi. I uzvanice Copenhagen fashion weeka također obožavaju komplete od patchwork trapera, te ih nose umjesto klasičnih odijela.

Cate Blanchett u Stelli McCartney
Katie Holmes
Street Style, Copenhagen Fashion Week

Pjevačica Rita Ora osim košulje i kaputa, odabrala je i traper torbu i cipele za denim “total look” što je također odlična ideja za modno hrabrije. Hrabra je bila i bivša pjevačica benda “Pusycat dolls” Ashley Roberts koja je pak prošetala traper komplet upečatljivog uzorka.

Rita Ora
Ashley Roberts
Blake Lively

Blake Lively pak traper hlače kombinirala je sa podstavljenim traper kaputom, što dokazuje da se ovaj trend može nositi u raznim vremenskim uvjetima.

Shvatile ste, odsada traper kombiniramo sa traperom, i miksamo vlastite kulerske kombinacije!

foto: profimedia