Jedan od najnovijih hit romana popularne autorice Colleen Hoover, “Regretting You”, uskoro će dobiti svoju filmsku adaptaciju.

Nakon što je film temeljen na njezinom romanu “It Ends With Us” privukao veliku pozornost (što zbog samog filma, što zbog kontroverzi), stigla je vijest da će ljubitelji Hooverinih djela uskoro moći gledati i “Regretting You” na velikom platnu. Najave za ovu adaptaciju izgledaju obećavajuće, a evo što dosad znamo.

O čemu se radi u “Regretting You”

Roman prati složen odnos majke i kćeri, Morgan Grant i Clare. Morgan je rodila Claru u vrlo mladoj dobi, zbog čega je morala odustati od vlastitih snova kako bi se posvetila majčinstvu. Priča se većinom fokusira na Clarine tinejdžerske godine, kad njezin otac Chris tragično pogine u nesreći, što dovodi do napetosti i sukoba u odnosu majke i kćeri.

Foto: Amazon

“Regretting You” ispričan je iz dvostruke perspektive, usredotočujući se na unutarnje živote tinejdžerice i odrasle protagonistice”, izjavila je Hoover za Have Coffee Need Books.

“Željela sam napisati knjigu koja će premostiti jaz između mladih i odraslih ljubitelja romantike kako bi majke mogle čitati zajedno sa svojim kćerima.”

Tko su glumci

Prema najnovijim informacijama, Allison Williams, poznata po ulozi u seriji “Girls”, i McKenna Grace bit će glavni akteri u ovom filmu. Williams će utjeloviti Morgan, dok će Grace preuzeti ulogu Clare.

Allison Williams, Foto: Profimedia.hr
McKenna Grace, Foto: Profimedia.hr

Scenarij je napisala Susan McMartin, dok će režiju potpisati Josh Boone, poznat po filmu “The Fault in Our Stars”. Produkciju će voditi Constantin Film, a očekuje se da će film zadržati indie prizvuk originalnog romana.

Kad izlazi “Regretting You”

Još uvijek nema službenog datuma izlaska filma, ali s obzirom na nedavne objave o glumačkoj postavi, produkcija bi mogla uskoro započeti.

Što možemo očekivati

“Regretting You” roman je koji se bavi temama obitelji, prve ljubavi, tuge i izdaje. Priča o Morgan i Clari, koje imaju “zaraćene osobnosti i sukobljene ciljeve”, obećava snažnu emocionalnu priču. Morgan pokušava spriječiti Claru da ponovi njezine pogreške iz prošlosti, dok Clara smatra da njezina majka nema ni trunke spontanosti.

Nakon tragične smrti Chrisa, Morganinog supruga i Clarina oca, njih dvije pokušavaju obnoviti život koji se srušio oko njih, ali svakim danom nove tajne, zamjerke i nesporazumi sve više udaljavaju majku i kćer.