Obožavatelji romana Emily Henry “People We Meet on Vacation” mogu se veseliti jer Netflix priprema filmsku adaptaciju ove popularne knjige. U glavnim ulogama naći će se Emily Bader i Tom Blyth, koji će utjeloviti likove Poppy i Alexa. 

Roman, objavljen 2021. godine, prati neobičnu prijateljsku vezu između slobodoumne Poppy i rutiniranog Alexa. Unatoč tome što žive u različitim gradovima, njih dvoje svako ljeto provode zajedno na putovanjima. No njihov dugogodišnji odnos dolazi na kušnju kad se suoče s pitanjem koje su svi drugi već primijetili – jesu li oni zapravo savršen romantični par?

Koga gledamo u glavnim ulogama

Emily Bader, poznata po ulozi u filmu “My Lady Jane”, preuzet će ulogu Poppy, dok će Alexa igrati Tom Blyth, koji je nedavno glumio u filmu “The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes”. Netflix je nedavno kao potvrdu glumačke postave objavio video u kojemu vidimo glavne glumce koji saznaju da su odabrani za ove uloge.

Autorica Emily Henry izrazila je svoje oduševljenje odabirom glavnih glumaca: “Bila sam prilično nervozna oko toga tko će igrati ove likove. Sad sam u potpunosti sigurna da će moji čitatelji, ali i oni koji još nisu čuli za knjigu, potpuno zavoljeti Poppy i Alexa.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Netflix US (@netflix)

Režiser Brett Haley, poznat po radovima na filmovima “Hearts Beat Loud” i “All the Bright Places”, bit će zadužen za režiju ove filmske adaptacije. Produkciju filma, u suradnji sa Sony Pictures, vodi Netflix, koji je vijest objavio prošlog petka.

Popularnost romana potvrđuje i činjenica da je “People We Meet on Vacation” prodan u više od dva milijuna primjeraka u SAD-u i debitirao je na prvom mjestu New York Timesove liste najprodavanijih knjiga. Osim toga, prema Netflixu, u razvoju su još tri adaptacije njezinih romana – “Beach Read”, “Book Lovers” i “Funny Story”, dok će njezin roman “Happy Place” postati serija.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Emily Henry (@emilyhenrywrites)

Netflix još nije objavio točan datum premijere, no nadamo se da će uskoro Netflix objaviti više informacija.