Priznajte, koliko ste žena ovog ljeta zamijetili s cvjetnim kopčama za kosu? Nama polako postane teško izbrojati, stoga – sa sigurnošću možemo zaključiti za su cvjetne kopče hit sezone!

Naime, kopče su modni dodatak koji u tren oka može upotpunit modnu priču, a da ne govorimo koliko je praktičan u smislu kreiranja frizure. Upravo zato, ne čudi nas što su romantične varijante s cvjetnim detaljima postale toliko popularne.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AMANDA NIELSEN (@amandampn)

Idealan su odabir za opuštene dnevne kombinacije u kojima dominiraju lepršave haljine ili popularni laneni setovi, a jednako dobro pristaju i kombinacijama za na more. Što se tiče samog dizajna, izbor je zbilja šarolik, a najviše se može pronaći kopči u boji kao što su ružičasta, narančasta, žuta ili zelena, no ne nedostaje niti neutralnih opcija koje će obožavati sve minimalistice.

Također, jednako je šarolik izbor i veličina kopči, a možete odabrati manje varijante za polupodignutu frizuru ili pak veće modele s kojima možete napravit punđu. Za koju god se kopču odlučiti, jedno je sigurno – postići ćete zaigran, nježan i ženstven ljetni look.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ginevra Mavilla (@ginevramavilla)

U nastavku smo izdvojili nekoliko lijepih cvjetnih kopči koji možete pronaći u trenutnoj ponudi popularnih brendova!

Pull&Bear (4,99 eura)
Stradivarius (6,99 eura)
Lovisa Jewellery (8 eura)
Lovisa Jewellery (8 eura)
Pull&Bear (4,99 eura)
Stradivarius (6,99 eura)
Pull&Bear (4,99 eura)

Foto: Instagram/@keziacook, Lovisa Jewellery, Stradivarius, Pull&Bear