Crikvenička Monty’s Beach plaža za pse poznata je i izvan granica Lijepe Naše, a osim odličnog koncepta za kućne ljubimce i njihove vlasnike, sada je u ponudi nešto posve novo i nesvakidašnje. Naime, Memory Lane staza je kućnih ljubimaca na kojoj može biti uklesano i ime vašeg psića.

Iza ideje kriju se vlasnici Monty’s Beacha, Ruby i Igor Montanari, a za klesanje imena zaslužan je kipar i klesar Hrvoje Živković. Postupak ide ovako: u crikveničkoj lučici Podvorska nalaze se 32 ploče koje čekaju svoje “stanovnike”, a točne informacije možete saznati na službenoj stranici. Također, svaka ploča s ugraviranim imenom imat će QR kod putem kojeg možete saznati simpatične informacije o psiću koji se krije iza imena.

S obzirom na to da Monty’s Beach već godinama privlači posjetitelje te širi svoje poslovanje, ne sumnjamo da će i ova preslatka mogućnost zaživjeti u punom sjaju jer vlasnici već sad ne kriju oduševljenje idejom!

Naravno, bez obzira na Memory Lane, imate li ljubimca i nađete li se u blizini neke od Monty’s Beach lokacija, svakako je nemojte zaobići jer maksimalno uživanje i zezancija neće izostati!

Foto: Instagram/@montys_dog_beach