Rihanna je već odavno pokazala da sve čega se dotakne – (očito) pretvara u zlato pa nas nimalo ne čudi što je novi proizvod u sklopu Fenty Beautyja dočekan s velikim oduševljenjem. Naime, po prvi put predstavljene su olovke za usne te ako je suditi prema komentarima – kvalitetom su opravdale hype!

Trace’d Out Lip Pencil olovka je za usne kremaste teksture koja je lako maziva te se odlično blenda s ruževima. Isto tako, na usnama ne stvara osjeća težine, a dolazi u deset mat nijansi koje su ujedno i vodootporne. Također, navodno je postojana i do osam sati, a napravljena je od čistog pigmenta. Lansiranje olovki za usne bio je i dobar trenutak za lansirane idealnih “lip compo” ruževa, pa su tako predstavljeni i Gloss Bomb Sticks.

Naravno, ono što je i ovog puta oduševilo sve obožavatelje brenda jest širok izbor nijansi za sve tonove kože, no budući da je Rihanna na ideji raznolikosti i razvila svoj brend, nismo iznenađeni što nastavlja u istom tonu bez obzira na to o kojem je proizvodu riječ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Olovke za usne i ruževe možete kupiti u odabranim Sephora prodavaonica i na web-stranici brenda gdje ćete za olovku izdvojiti 24 eura, dok ruž stoji 30 eura. Isto tako, postoji i opcija kupnje već složenog “lip combo” seta po cijeni od 54 eura.

Foto: Instagram