Možda i najoriginalniji outfiti na crvenom tepihu – baš tako možemo opisati lookove koje su Blake Lively i Gigi Hadid servirale na sinoćnjoj premijeri filma “Deadpool & Wolverine” u New Yorku.

Dok nestrpljivo iščekujemo dolazak filma “Deadpool & Wolverine” u kina (piši u kalendare 26. srpnja!), svi bruje o stilskim izborima Blake i Gigi. Naime, ovaj duo odlučio je koordinirati svoje outfite za crveni tepih, birajući boje i stilove koji evociraju kostime glavnih likova iz filma.

Blake Lively odabrala je crveni Atelier Versace kombinezon kao hommage Deadpoolovoj prepoznatljivoj uniformi. Kombinezon, ukrašen crnom čipkom, upotpunila je crvenim potpeticama u boji kostima, dok je crna torbica, nalik kugli s lancem, zaokružila cjelokupni look. Sviđa nam se i njezin minimalistički make-up i kosa svezana u visoki rep, koji su odlično nadopunili ovaj odvažni outfit.

Gigi Hadid, s druge strane, svojim outfitom evocirala je Wolverinea. Nosila je žuti Miu Miu komplet koji se sastojao od bandana topa bez naramenica i midi suknje niskog struka s remenom. Zlatne narukvice, masivna zlatna ogrlica, crne cipele i žuta torbica s Deadpool privjeskom dodatno su istaknuli njezin izgled. Kosa stilizirana u rockabilly stilu i manikura inspirirana Wolverineovim kandžama savršeno su zaokružili ovu modnu priču.

Jesmo li išta manje mogli očekivati od ovog modnog dvojca? Apsolutno ne!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli GRAZIA International (@grazia)

Foto: Profimedia.hr