Vjerujemo da ste čuli za preslatke točkaste Chia Cups šalice i ostale detalje iza kojih stoji kreativka Filipa Sorko. Isto tako, onda znate i da su šalice jako često rasprodane te je izazov uloviti onu koju želite. Međutim – činjenica da je sada možete sami izraditi jako nam se sviđa.

Sutra, 4. srpnja, u prostoru Chia Cups kafića održava se radionica izrade šalica, a mjesta još uvijek ima, stoga stignete uskočiti u ovaj kreativni vlak. Na radionici će se oslikavati keramičke šalice, a osim točkica, možete pustiti mašti na volju i dodati osobni pečat dizajnu. Isto tako, na svaku šalicu bit će aplicirana i pozlata na ručkici kako bi dojam bio potpun.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Filipa Sorko (@chiacups.studio)


Radionica kreće u 17:00 i traje sve do 19:00, a cijena za sudjelovanje iznosi 40 eura te je u istu osim cjelokupnog procesa izrade, uključena i kava koju ćete pijuckati iz poznatih šalica. Prijaviti se možete putem e-maila (chiacups.studio@gmail.com) te je bitno naglasiti datum radionice i broj osoba koje žele sudjelovati.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Filipa Sorko (@chiacups.studio)

“Ovo je jedinstvena prilika da napravite svoju personaliziranu Chia šalicu te ju po svojim zamislima i idejama oslikate. Iznenadite frendicu, dečka, sestru, mamu i provedite ovaj četvrtak popodne u kreativi”, govori Filipa.

Foto: Instagram