Ako ste proteklog perioda zavirili u aktualnu popunu popularnih brendova, onda ste sigurno primijetili jedan veliki trend. Naime, radi se o senzualnim haljinama dubokog, odnosno američkog izreza koje su preplavile police trgovina!

Iako se ne prvi pogled ovi modeli mogu doimati provokativno, zapravo se radi o elegantnim haljinama koje samo treba znati dobro kombinirati. Većina modela je maksi ili midi dužine, a što se tiče gornjeg dijela – tkanine ima dovoljno kako bi sve stajalo na svom mjestu. Mi ovakve haljine vidimo u večernjim izlascima, na vjenčanjima ili sličnim prigodama gdje je u fokusu glamurozan look.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dora Martinovic (@dorica505)

Što se tiče boja i uzoraka, može se pronaći doslovno – sve. Od minimalističkih jednobojnih opcija, pa sve do haljina koje su upotpunjene trendi životinjskim printom ili cvjetnim motivima. Isto tako, predlažemo da, što se tiče kose, odaberete podignutu frizuru jer će na taj način gornji dio haljine doći do izražaja, ali naravno, nije isključena niti raspuštena kosa, pogotovo u popularnom “beach waves” stilu.

Stoga, sviđa li vam ovakav dizajn haljine i želite upotpuniti svoju kolekciju, u nastavku izdvajamo nekoliko divnih modela koje ćete odmah poželjeti!

Zara (35,95 eura)
Zara (35,95 eura)
Zara (35,95 eura)
Rat&Boa (340 eura)
Zara (45,95 eura)
Rat&Boa (290 eura)
Zara (35,95 eura)
Bershka (27,99 eura)
Zara (35,95 eura)
Rat&Boa (290 eura)

Foto: Instagram/@maddison_holland, Zara, Rat&Boa, Bershka