Vjenčanje je jedan od onih trenutaka koji mnoge djevojke sanjaju i zamišljaju od malih nogu. To je dan koji simbolizira ljubav, partnerstvo i početak nove zajedničke životne priče, ali isto tako, dan koji prethodno iziskuje puno planiranja.

Pronaći idealnu vjenčanicu nije lako, vjerujemo da to svaka buduća mladenka shvati tek kada doista krene u potražnju. No, vjenčanica nije cijeli dio priče, tu su i detalji koji trebaju zaokružiti cijelu priču. Vjerujemo da se sjećate vjenčanja Justina Biebera i Hailey Bieber, odnosno njezine predivne vjenčanice s potpisom Virgila Abloha. Osim same haljine, pažnju je ukrao i grandiozni veo s natpisom „Till Death Do Us Part“.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Personalizirati određene segmente svog vjenčanja posebno je dobar osjećaj, pa zašto to u vašem slučaju, baš kao i kod Hailey, ne bi bio veo. Kako bismo vam barem malo olakšali cijeli proces, odlučili smo potražiti gdje se takva usluga može pronaći kod nas i naišli na domaći brend pi.linia iza koje se kriju Ivana i Petra. Ovaj brend se bavi i izradom ostalih detalja za vjenčanje poput pozivnica, ali veo je ono što krade pažnju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @pi.linia

Ovaj poseban detalj će vaše vjenčanje definitivno dodatno oplemeniti jer na veo možete napisati što god poželite. Brend se zasad može pohvaliti s natpisima kao što su „ljubav mi je sve objasnila“ ili „s tobom na kraj svijeta, a što se tiče same izrade – natpisi su ručno vezeni. Ovakav veo će posebno dobro pristajati ako birate minimalističku vjenčanicu ili odijelo, a i predivna je uspomena koja će svima ostati u sjećanju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @pi.linia

Foto: Instagram