Božić je blagdan ljubavi i darivanja, a poklon je simbol te ljubavi i pažnje koju nam je netko posvetio, no u potrazi za savršenim nekad zna biti izazovan. Zato je najpraktičnije otići u shopping centar s bogatom ponudom

Iako je ovo vrijeme krize i štednje, ipak je važno da se potrudimo da svojim bližnjima i voljenima priuštimo nešto posebno, nešto što će im uljepšati blagdanske dane. Zato, ako ste u potrazi za poklonima, a ne želite se razbacivati, postoji mnogo opcija koje možete pronaći u shopping centrima. U nastavku donosimo prijedlog poklona za nju, njega i dijete koje možete pronaći u dobro opskrbljenom City Centeru one, koji na stranici City Mix and Match često savjetuje kad je o idealnim poklonima riječ!

Za nju

Torba

ALDO, 540,00 kn / 71,67 eura

Torba je poklon koji se uvijek koristi. U shopping centrima možete pronaći veliki izbor različitih torbi, od sportskih, preko elegantnih, do luksuznih. Možete izabrati neku praktičnu torbu ili pak investirati u neku skuplju, ali kvalitetniju. Izbor je na vama!

Šal

comma, šal, 301 kn / 39, 99 eura

Šal za zimu je lijep i praktičan poklon za blagdane, no vjerojatno svi u svome ormaru imaju topliji vuneni, pa razmislite o elegantnim s kvalitetnim materijalima poput svile ili kašmira koji su idealni za svečanije outfite.

Nakit

Charm Silver, ogrlica, 3.505 kn / 465 eura

Ovaj poklon je uvijek dobra ideja za ljubiteljicu nakita. Prsten, narukvica, privjesak, ogrlica ili naušnice – jedino je važno prije odlaska u kupovinu malo proučiti trenutačnu kolekciju kako biste našli ono što joj odgovara.

Kapa

Bershka, vunena kapa, 60 kn / 7,99 eura

Trendi vunena kapa u boji koja razbija sivilo zime i koja će grijati vašu voljenu osobu – zvuči kao dobar poklon, zar ne?

Šminka

Derma Care, Jane Iredale Liquid Minerals puder, 400 kn / 50 eura

Sa skincareom i makeupom ne možete previše pogriješiti, pogotovo ako već znate što vaša partnerica voli i koristi. U shopping centrima možete naći veliki izbor različitih brendova i proizvoda, od šampona, preko parfema, do lakova za nokte.

Pametni sat

Mi Store, Redmi Watch 2 Lite, 499 kn / 66,23 eura

Ručni sat je poklon koji se uvijek cijeni. U shopping centrima možete naći veliki izbor različitih satova, od sportskih, preko elegantnih, do luksuznih, no u posljednje je vrijeme najpopularniji pametni sat koji će, osim za pokazivanje vremena, moći olakšati život vašoj partnerici na više načina.

Za njega

Sunčane naočale

Optika Anda, Dolce&Gabbana naočale, 2.335 kn / 310 eura

Naočale za sunce su praktičan i lijep poklon koji će trajati godinama, a ako želite, možete kupiti i skijaške! Ovisno o stilu osobe kojoj želite pokloniti naočale, u shopping centrima ćete pronaći baš sve – od sportskih do poslovnih.

Džemper

C&A, džemper od kašmira, 678 kn, 89,99 eura

Vuneni džemper je topli i udoban poklon za zimsku sezonu. Pronađite veliki izbor različitih modela i boja, od jednostavnih, preko uzoraka, do nekih s natpisima. Murino vuna i kašmir oduševit će i najskeptičnije.

Remen

Gant, 527 kn / 70 eura

Uz razne dodatke koje možete kupiti muškarcu (poput šalova i rukavica), rijetko se sjetite remena, zar ne? Ako ih i ima nekoliko u svome ormaru, odaberite model koji će biti efektan i privlačiti pažnju.

Bežične slušalice

Elipso, Sennheiser slušalice, 489 kn / 64,90 eura

Čak i ako već ima jedan par, ukoliko se bavi sportom ili se nekad žali na njih, odaberite model koji odlično prianjati ili će imati kabel koji se omota oko vrata kako se prilikom sportskih aktivnosti ne bi jedna slušalica zagubila. A možete odabrati i veće modele jarkih boja, zašto ne?

Parfem

Massimo Dutti, 376 kn / 49,95 eura

Rijetko gdje ćete moći pronaći savršen parfem za njega od shopping centra. Od voćnih, slatkih gornjih nota do drvenih ili mošusnih osnovnih nota, postoji milijun različitih kombinacija i mogućnosti.

Elegantan kišobran

Tom Tailor, 128 kn / 16,99 eura

Još jedan koristan dodatak koji će biti uz vašu voljenu osobu godinama, pogotovo ako odabere kvalitetnu izradu. Jedino što vam pri odluci preostaje jest to koju boju najviše voli i kakav mehanizam kišobrana želite.

Za dijete

Sportski rekviziti

Hervis, X-Fact klizaljke, 349 kn / 46,45 eura

Sportski rekviziti su pokloni koji se uvijek cijene, posebno kod djece koja vole baviti se sportom ili aktivnostima na otvorenom. U shopping centrima možete naći veliki izbor različitih sportskih rekvizita, od onih za loptanje, preko onih za skakanje, do onih za plivanje. Mi vam savjetujemo da za Božić odaberete one zimske, a ako ne idete na skijanje, razmislite o klizanju! Sve u svemu, ovo je praktičan i zabavan poklon za svu djecu.

Igračke

Müller, 216 kn / 28,65 eura

Ok, koje dijete ne voli dobiti igračku za blagdane? Pronađite na jednome mjestu ogroman izbor različitih, neovisno o dobi djeteta. Interaktivne, didaktičke, puzzle, ili pak plišane – na vama je!

Instrumenti

Baby Center, UNIKA gitara, 229 kn / 30,52 eura

Ako je dijete pokazalo interes za glazbu ili mislite da bi mu ili joj taman nedostajala igračka koja je muzikalna, odaberite instrumente poput gitare, klavijature, saksofona, bubnjeva, flaute… Ili odaberite cijeli karaoke set.

Slikovnice i knjige

Hoću knjigu, 59 kn / 7,83 eura

Slikovnice su pokloni koji se uvijek cijene, posebno kod mlađe djece koja tek uče čitati. Na izbor imate hrpu različitih slikovnica, od onih s poznatim likovima, preko onih s poučnim pričama, do onih s lijepim ilustracijama.

Plus!

Pull&Bear, 37 kn / 4,99 eura

Ne zaboravite se i opremiti za blagdansko slavlje. Božićni pulover, naušnice s borom, rogovi, kapa Djeda Božićnjaka… Takve sitnice razveselit će cijelu obitelj!

Sve u svemu, ove su sezone pokloni za Božić mogu biti prava zabava za kupovinu. Našli smo toliko različitih opcija, od praktičnih do neobičnih, da sigurno postoji nešto za svakoga na našoj listi darivanja, a da ja dostupno u City Centeru one.

Nemojte se opterećivati pretjerano oko poklona, već se radije usredotočite na to da ih poklonimo s ljubavlju i dobrim namjerama. Upravo takve geste su one koje će najviše značiti našim bližnjima i njima dati sjajnu blagdansku atmosferu.