Ryan Gosling je navodno u pregovorima da glumi uz Margot Robbie u popularnom novom nastavku trilogije Oceanovih 11

Čini se da Margot Robbie i Ryan Gosling zajedno rade na još jednom projektu, ovaj put u filmu koji je više fokusiran na akciju, osim ako i jako iščekivani film Barbie nije malo drukčiji od onoga što naslućujemo. Ranije ove godine potvrđeno je da Robbie glumi i producira novi nastavak Ocean’s nastavak, koji je svojevrsna preteča Ocean’s 11, vrlo poznatog filma u kojem su glumili Brad Pitt, George Clooney, Matt Damon i Julia Roberts.

U 2018. godini ova filmska komedija dobila je ažuriranu žensku postavu, nazvan Ocean’s 8, kojoj glume Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Rihanna, Sarah Paulson i Helena Bonham-Carter. Film je dočekan “na nož” zbog odluke da glavne uloge preuzmu žene, a kritike im nisu bile baš naklonjene.

Ocean's Eight

Iako još uvijek ima minimalnih detalja o scenariju, očekuje se da će se radnja filma odvijati u Europi 1960-ih, dakle, prije svih dosada nama poznatih priča. Nije poznato hoće li se u ovom nastavku-prethodniku pojaviti mlađe verzije likova Sandre Bullock, Rihanne ili Brada Pitta te Georgea Clooneya, ali jako se veselimo vidjeti kako će cijelu ovu sagu, koja uključuje jedne od najzabavnijih pljački na filmu, objasniti i dalje razviti.

Trenutno Robbie i Gosling rade zajedno na novom filmu o Barbie koji će u kinima biti objavljen 21. srpnja 2023. godine, a zbog svega što je iscurilo u javnost, krenulo je utjecati i na modu, tako da nas uskoro očekuje i snažan utjecaj barbiecorea. Tko zna, možda je produkcija primijetila kako Gosling i Robbie utječu na obožavatelje i odlučila to iskoristiti. Sve u svemu, pažljivo pratimo nove vijesti vezane za ovo!