Nedjelja je često najizazovniji dan u tjednu. S jedne strane donosi dugo iščekivano vrijeme za odmor i ljenčarenje u miru. A s druge strane, dijele vas sati od novog radnog tjedna.

Donosimo vam nekoliko drugačijih, ali opuštajućih, ideja kako provesti ovu nedjelju i potaknuti nove kreativne procese u sebi.

Napravite listu

Sastavite listu posebnih stvari kojima se želite počastiti ove godine. Neka to bude spremno kao motivacija sljedeći put kada imate loš dan u životu, ili na poslu, ili se samo osjećate bezvoljno.

Upoznajte se s Shapr aplikacijom

Shapr vas povezuje s ljudima iz vašeg poslovnog područja, stoga krenite s ciljem povezivanja s dvije nove osobe ovog mjeseca. To je poput aplikacije za spojeve, ali za posao!

Upišite tečaj kaligrafije

Ako tražite kreativan način za izražavanje i opuštanje istovremeno, razmislite o kaligrafiji. Istražite malo što nude omart radionice ovdje.

Downloadajte novu muziku

Nova glazba, novi pogled na život, nova vrsta optimizma. U svakom slučaju istražite što vam se sluša, što je možda novo na sceni i uživajte u trenutku.

Promijenite nešto u interijeru

Jeste li jedni od onih koji već neko vrijeme ispod kreveta drže slike ili fotografije koje planiraju objesiti na zid? E pa sad je vrijeme. Također, možete napraviti i mali razmještaj laganijih komada namještaja, bilja ili teglica za cvijeće. odmah će svježa energija procirkulirati prostorom.

Pospremite ormar

Osjećat ćete se puno bolje kada nanovo otkrijete stanje svog ormara. Riješite se stvari koje više ne trebate, podsjetite se na neke koje niste dugo vidjeli i ostavite onu odjeću koju planirate nositi.

Foto: Unsplash