Svaku nedjelju ista priča, što odjenuti ovaj tjedan za posao da u jednu ruku budemo pristojno i business chic odjeveni, a da u drugu ruku opet izrazimo svoj stil?! Uz mudar odabir klasičnih modela, koji uvijek i svugdje prolaze, možete i nekim trendovskim komadima ili uzorcima podići cijeli outfit te tako razbiti monotoni look koji se često veže za business odijevanje.

View this post on Instagram

Holland Park bound❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by Tatjana Catic (@tatjanamariposa) on

Uvijek možete odjenuti kariranu haljinu koja djeluje dovoljno profesionalno zbog svog kroja i boje, a opet dovoljno moderno i ženstveno zbog uzorka tartana koji je super popularan ove sezone, i može se pronaći u svim varijantama i bojama. Također su jako popularni i karirani sakoi oversize muškog kroja, u kojem ćete se i doslovno osjećati kao pravi boss.

Ove sezone su jako popularne i samt hlače, kao i odjela, ali ove godine dolaze u veselim i vedrim bojama, te više nije riječ samo o tmurnim smeđim samtericama kakve smo nosili kao djeca. Sada dolaze u žutoj, crvenoj i ljubičastoj boji, i osim što super griju, sada su i super cool.

Torbica više ne treba biti velika i nezgrapna, sve više i više žena u svijetu businessa se odlučuje za elegantne ali manje torbice, koje su jednako praktične i za poslovne sastanke a i za onaj ‘after work’ party na koji se spremaš sa svojim kolegicama.

Cipele također moraju biti ugodne ali i trendy, jer nikako nije prihvatljivo da si jedna business žena dozvoli loš odabir cipela. One ne moraju biti skupe, ali moraju biti efektne i ugodne. No, ne brinite. U našoj galeriji pronađite 8 odjevnih predmeta koji su neophodni za poslovni outfit, kao i inspirativne fotografije za business chic odijevanje.