Instagram @pernilleteisbaek

Koje trendove ovih dana nameću svjetske modne influencerice?

U prijelaznom smo razdoblju – još uživamo noseći ljetne trendove dok se paralelno polako pripremamo za novu sezonu. Koji su to trendovi koji dolaze, a koji su trenutno aktualni? Na ova dva pitanja bez problema vam mogu odgovoriti ‘it’ djevojke Instagrama. Zato krenimo redom.

Leopard print

Instagram @pernilleteisbaek

Povratak leopard printa vidljiv je na sve strane. Ovo će svakako biti uzorak koji će vladati na jesen 2019., a i već sada se našao u mnogim kombinacijama na Instagramu. Top, cipele ili suknja leopard printa svakako su odličan izbor, no ne možete pogriješiti ni ako ga uklopite u kombinaciju i kroz neki drugi odjevni komad.

Oversized

Instagram @alexisforeman

Predimenzionirani modeli i dalje su u svakom kutku Instagrama. Preferirate li udobnost u dnevnim kombinacijama, ovo je svakako trend za vas. Ne dajte se zavarati da se radi o odjeći koja vam je prevelika, radi se o krojevima koji su u vašoj veličini, ali nešto komotniji i većeg volumena.

Mini torbe

Instagram @taylranne

Potpuno nam je jasno da s ovakvim torbicama ne možete krenuti u grad kada vam je potrebno puno stvari, ali svakako ih možete birati za večernje izlaske ili evente kada su vam potrebni ruž za usne i mobitel. Mini torbe već su neko vrijeme glavna stvar u chic stajlinzima. Odvažite se na barem jedan ovakav model.

Karirano

Instagram @laurencaruso

Karirane hlače, suknje ili sakoi svakako su jedni od najatraktivnijih komada za gradske i poslovne kombinacije. Nove kolekcije nude niz modela, a na vama je izabrati hoćete li nositi one neutralnih ili jačih tonova.

Bottega Veneta cipele

Instagram @newbottega

Ako pratite trendove vjerojatno ste već upoznati sa slavom koje su dosegnule cipele kuće Bottega Veneta. Ne morate brinuti, mnoštvo high street brendova već je napravilo kopije ovog poželjnog komada, a možete ih pronaći i na stranicama Zare.

Foto: Instagram @alexisforeman