Za sve one koji žele ‘updateati’ svoj look ove jeseni donosimo 5 dodataka s kojima će to svakako uspjeti učiniti!

Želite ove jeseni napraviti odmak od klasičnog looka koji uključuje pulovere i traperice? Imamo nekoliko ideja kako to možete učiniti i to sa samo nekoliko ključnih detalja. Slijede prijedlozi za modni pomak u sezoni jesen/zima 2019./2020.!

‘Bucket’ šešir u zimskoj verziji

Ako ste bila pobornica ‘bucket’ trenda na ljeto, možda će vam se svidjeti da su popularni šeširi dobili i svoju zimsku verziju. Mnogi high street brendovi uključili su ih u svoje jesenske kolekcije, napravljene od samta ili lakiranih materijala.

Mašna kao klasik

Francuski chic i mašna u kosi i dalje su itekako ‘in’, osobito u nešto većim dimenzijama. Koristite je umjesto gumice za kosu ili ukrotite ukosnicom samo jedan dio kose. Mašna je super ideja za nešto drugačije dnevne lookove, no posebno dobro će izgledati u večernjim prigodama.

‘Oversized’ rajf

View this post on Instagram

Vino Bianco. 🍷 This is from my first night in Venice when we had food at ‚Terrazza Danieli‘. They have a full vegan and gluten free menu section ranging from Melanzale with tofu and spaghetti with tomatoes sauce and pine nuts. 🍝 More vegan/veggie Venice tips: – Hotel Danieli: They can even prepare tofu and falafel for brekkie. Super overpriced but they are motivated to prepare vegan options. – Gelato Fantasy: You can find vegan gelato everywhere but Gelato Fantasy also has some yumm flavours if you’re not a fruity person (like me) and prefer pistachio, dark chocolate, hazelnut. Plus they also have coffee with dairy free milk. – Farini: A chain with offers dairy free milk and even avocado toast (plus all the yumm Italian stuff for non vegans ;)) #Venice #Italy

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne) on

Predimenzioniranost je pravilo koje ove sezone stoji i za rajfove. Ovaj modni dodatak još je prije par mjeseci najavio svoj povratak, a sa sobom donosi instant novi look. Možete birati sve od minimalističkih crnih do modela s printom, u svim slučajevima ostavljate dojam.

Kaubojski remen

Nisu samo kaubojske čizme poželjne u ovoj sezoni. Remen s upečatljivom kopčom koja podsjeća na western također su pri vrhu popisa. ‘Updateate’ njime svoje traperice ili suknju, a možete ga nositi i preko kaputa. Jednostavno, cool i efikasno.

Vječna marama

Marame su uvijek bile predznak ženstvenosti, a prije koju sezonu vratile su se kao jako trendi komad. Nose se na torbama i oko vrata, a posebno dobro izgledat će na kapute. Možete ih čak nositi i s omiljenim šalom, to će biti zanimljiv detalj u vašim dnevnim kombinacijama

Foto: Zara.com