Ako ove sezone želite uložiti u hrvatski dizajn, i još pritom biti ekološki osviještene, slijede tri lokalna shopping prijedloga po pitanju modnih dodataka 

Ove godine svjedočimo divnim domaćim brendovima koji su svoju proizvodnju utemeljili na samoodrživosti i brizi za okoliš. Osim toga, ako smo nešto naučili u pandemiji, a i na temelju svih upozorenja oko globalnog zatopljenja je da ulažemo u konkretne komade, dizajn za koji znamo odakle dolazi, kako nastaje i brendove koje želimo podržati. Temeljeno na tome, izdvojili smo tri super modna dodatka za različite prigode koji nose potpis domaćih influencerica i dizajnerica.

Velika platnena tote torba by LFP

Ako u nečemu možete krenuti u grad, ili na plažu, ove godine svakako će to biti platnena tote torba s potpisom Ane Bacinger. Izrađena je od 100 posto organskog pamuka, a za print je korištena ekološki prihvatljiva ‘inkjet’ tehnologija s biorazgradivim bojama na bazi vode. Torbu možete kupiti ovdje.

Pletena ručna torba by My Choice

Modna influencerica Lidija Lešić već je odavno popularna po svojim modnim dodacima. Najnovije što je kreirala su hand made pletene torbe koje dolaze u nekoliko boja i verzija. Radi se o potpuno sustainable priči, što možete vidjeti i na My Choice storijima. Torbe se ručno pletu i za svaku je potrebno i po nekoliko dana. Naručiti torbu možete preko Instagrama, a link je ovdje.

Reciklirana torba by Mirjam Krajina

Posljednje na domaćoj sceni oduševila nas je kolekcija recikliranih torbi s potpisom Mirjam Krajina. Radi se o torbama napravljenima od reciklirane plastike i recikliranih dijelova pleksiglasa. Dolaze u nekoliko boja – zelenoj, bijeloj i crnoj, a pravi su statement komad koji svakako nema svaka žena u gradu. Više informacija možete pronaći ovdje.