Znamo, znamo – prava zima još nije ni stigla, a vi ste već umorni od kompliciranih kombinacija. Slijedi nekoliko ideja koje bi vas mogle razveseliti!

Žene se najčešće dijele na dva tipa – one koje vole zimu i one koje prednost ipak daju ljetu. Dok neke vesele tople slojevite kombinacije, druge žude za danima s malo odjeće i jednostavnim rješenjima. Kako bi vam olakšali dolazak zime, okupili smo nekoliko ideja koje bi vam se mogle svidjeti i veseliti vas nadolazećih hladnih dana.

Monokromatski stil

View this post on Instagram

Grey on grey as this weekend’s weather

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on

Ništa ne izgleda tako stylish kao kada se odjenete od glave do pete u jednoj boji. Najjednostavnija je crna, no zašto ove sezone ne isprobate sivu ili zagasito crvenu. Izgledat ćete elegantno i spremno za bilo koju prigodu.

Pletivo od glave do pete

Jutro je hladno, a vi iz ormara izvlačite i odijevate najmekše pletene komade. I to ne samo pulover, već i hlače. Zamislite dan u ovim udobnim modelima i ne bojte se – na odgovarajuće čizme i uz profinjeni kaput izgledat će odlično i dostojno izlaska u grad.

Šljokice u casual kombinacijama

Približavaju se blagdani i zato svakako imate zeleno svjetlo za šljokice u dnevnim kombinacijama. Šljokičastu suknju tako možete nositi uz nešto više dnevne komade koji će smiriti cijeli dojam, a vi ćete i dalje moći biti u blagdanskom raspoloženju.

Najlonke s uzorkom

Najlonke s uzorkom su modni dodatak koji se vratio na velika vrata. Apsolutno sve je dozvoljeno, a odlična su i upečatljiva ideja za nadolazeće partyje. Odaberite i po nekoliko omiljenih pari i usudite se poigrati s brojnim stajlinzima.

Volumenozni rukavi

Još jedna ideja za blagdanske partyje su upečatljivi rukavi. Bluze s naglašenim, volumenoznim rukavima ove se sezone nalaze u skoro svim kolekcijama poznatih high street brendova. Odjenite ih na suknju ili hlače visokog struka i spremne ste za izlazak!

Foto: Getty Images