Nemamo ništa protiv dobrih prodajnih izložbi, a jedna takva upravo je u tijeku u galerijskom prostoru 36 Mountains u Zagrebu.

36 MOUNTAINS je festival posvećen ilustraciji, čiji je cilj približiti ilustraciju i autorski crtež široj javnosti, predstaviti najjača ilustratorska imena s domaće i internacionalne scene te afirmirati mlade umjetnike. U svibnju, ranije ove godine, otvoren je i galerijski prostor 36 Mountains Studio, o kojem smo vam pisali ovdje, kao svojevrsni nastavak ideje festival gdje se događaju izložbe i dodatne aktivnosti u svrhu promocije mladih autora.

izložba sempre sito
Sebastijan Dračić

U tijeku je pop up izložba pod imenom “Sempre Sito” koja predstavlja radove izrađene u tehnici sitotiska. Pored više od 20 umjetnika iz 36 Mountains produkcije, možete vidjeti i kupiti grafike Dunje Janković, Diane Trohar, Sebastijana Dračića, Agate Lučić, Zlatana Vehabovića, Nikice Jurkovića, Ignacia Rivasa, Davora Dmitrovića i Marina Remića. Još danas i sutra vas čekaju na adresi Vlaška ulica 103. Naravno, kupnjom grafika domaćih umjetnika direktno podržavate njihov rad.

izložba sempre sito
Zlatan Vehabović

izložba sempre sito