Instagram @supefrontdotcom

Uređujete novi dom? Ili ste samo željni promjena? Imamo tri odlične ideje!

Svi se s vremenom umorimo od jedno te istog ambijenta, no to ne znači da je vrijeme za selidbu. Ako ste spremni za radove i nešto veću promjenu u svom domu, ova tri trenda učinit će bitnu razliku i dati prostoru potpuno novi izgled. Isto tako, uređujete li svoj novi dom ili poslovni prostor – evo s čime možete napraviti veliku razliku.

Prvi trend koji se sigurno nameće kao jedan od atraktivnijih je terazzo koji se vratio iz davnih pedesetih i šezdesetih godina. Možete ga ostvariti tako da izaberete pločice s ovim uzorkom – radi se o pločicama nešto većih dimenzija, a možete ih postaviti na pod ili zid.

Instagram @livingetcuk

Drugi trend koji je nešto jednostavniji od terazza su tapete za zid, a mi vam predlažemo one cvjetne. I tko kaže da su rezervirane samo za dnevni boravak ili spavaću sobu? Možete ih postaviti i u kupaonici ili recimo hodniku za divan prvi dojam pri ulasku u stan,

Instagram @the_real_houses_of_ig

Za kraj smo ostavili detalj koji su već odavno usvojili jako chic hoteli. Radi se o nedovršenom zidu, točnije zidu koji se nepravilno žbuka kako bi boja na njemu bila nejednaka. On će najbolje izgledati u zemljanim ili sivim nijansama, a preporuča se takvim učiniti samo jedan zid u prostoriji kako bi on iskočio od ostatka prostora i učinio ga još posebnijim.

Instagram @jakebirdland
Instagram @thenordroom