Nekoliko podcasta uz koje možete raditi, spremati ili jednostavno uživati uz prvu jutarnju kavu ili čašu vina.

Podcaste volite ili ne, mi ih jednostavno obožavamo. To je ono nešto što uvijek može biti u pozadini, dok se spremamo u kupaonici, odmaramo u kadi ili pijemo omiljenu čašu vina. Kada ih vode žene osjećamo se kao da smo dio tih malih zabavnih razgovora ili pak oni dugih i dubokih koji će nas natjerati na razmišljanje. Podcast je svakako i super riješenje za dane kada se osjećate anksiozno ili brinete za svoju budućnost (a kada to nije ovih dana). Donosimo nekoliko ženskih razgovora koje možete poslušati već danas i opustiti se.

Jenna Kutcher

View this post on Instagram

If you’re NOT using Pinterest with purpose right now, READ THIS.👇🏼It’s IMPORTANT. So many business owners, influencers, bloggers, shop owners, designers and more are missing out on a huge opportunity to get your stuff SEEN. Pinterest isn’t social media and unlike social media posts that you work hard on, only to have them live and die within 24 hours, it’s a platform that gives your content a longer shelf life. Next week I am going LIVE to teach how I drive traffic, grow my email list, and get sales using Pinterest! SAVE YOUR SEAT, these will fill up. My strategy takes less than an hour a week to execute and gets my work in front of a million sets of eyeballs each month! Wanna learn what I do? The best part? You need not have a million followers to get your work seen! 👋🏻 It’s time to get your hard work in front of the right people and you can do that with a little strategic effort! Pinterest recently changed and we’re on top of all the changes and I’m ready to preach the Pinterest gospel to you! So tag a friend below for a virtual (accountability) learning date and save your spot! 👉🏼 teachmetopin.com 👈🏼

A post shared by JENNA KUTCHER (@jennakutcher) on

Od poslovnih savjeta, do savršenog Instagrama ili prednosti Pinteresta u poslu, ali i majčinstva i svakodnevnih briga, Jenna Kutcher bila je jedna klasična mama iz Minnesote. Danas vodi iznimno uspješan biznis kao fotografkinja i poslovna savjetnica za marketing i društvene mreže, a svima je poznatija pod imenom Goal Dugger. Njene podcaste možete pronaći ovdje: https://jennakutcherblog.com/goal-digger-podcast/.

Garance Dore

View this post on Instagram

Hi!!! 👋🏼

A post shared by Garance Doré (@garancedore) on

Chic, zabavna, prirodna, s onim pravim francuskim stilom, Garance Dore i dalje je kraljica ženskih tema i razgovora. Osim što na svom blogu ima niz odličnih podcastova s brojnim ljudima kako iz mode i beauty svijeta, tako i s onima iz niz drugih branši pa i psihologije, sada je počela objavljivati video razgovore i na svom Instagram feedu. U svakom slučaju kod Garance Dore uvijek ćete naći neki ‘easy’ podcast za slušanje uz kavu. Kliknite ovdje: https://www.wearedore.com/tag/podcast/.

Goop

View this post on Instagram

Swingin Saturday night! It’s ON, people!

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Glumica Gwyneth Paltrow koja je osnovala Goop često je tema sprdnje među medijima zbog proizvoda koje prodaje na svojoj stranici, no Gwyneth se uistinu bavi odličnim temama iz moderne psihologije i općenito iz područja ‘self improvementa’. Njezini podcasti najčešće okupljaju vrhunske stručnjake i psihologe, kao i stručnjake za prehranu. Ako volite Gwyneth, podcastove pronađite ovdje:  https://goop.com/the-goop-podcast/.