Za vas smo pripremili nekoliko podcasta koji na različit način pokrivaju teme ženskog psihofizičkog zdravlja

Sigurno nam je svima cilj osjećati se bolje i zdravije, stoga smo vam pripremili nekoliko podcasta koji targetiraju žensko fizičko i mentalno zdravlje. Zanimljive teme i stručni voditelji nesumnjivo će vam otvoriti vrata u svijet mindfulnessa, meditacije, prehrane, vježbanja… Što god mislite da vam u ovom trenutku treba. Pogledajte popis koji slijedi i naučite nešto novo o sebi!

Feel Good

Ovaj je podcast idealan za one koji vole feel good filmove za kraj dana kako bi se malo  žele podići energiju ili se naučiti nositi s problemima s fokusom na posao. Voditeljica je poznata autorica Kimberly Snyder, koja svakim podcastom potiče žene da izraze svoju prirodnu, unutarnju ljepotu. Uz prosvjetljujuće intervjue današnjih vrhunskih stručnjaka za zdravlje i dobrobit, svaka epizoda je poučna, bilo da želite više saznati o tome kako učvrstiti odnose, ili kako se zdravo posvađati.

Birthday Skin

Ako vam je skincare centar slobodnog vremena i gušt vam je saznavati sve novo u tome svijetu, ovaj bi vam podcast trebao biti na listi. Amy Wall i Charlie Perry emitiraju iz Manchestera i razgovaraju o mitovima koji vladaju ovom industrijom, uz pregršt zabave, razgovora sa stručnjacima, otkrivanja trikova i novih kozmetičkih proizvoda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fempower Health (@fempowerhealth)

Fempower Health

Ovaj podcast istražuje važna, često neshvaćena ili čak nepoznata područja ženskog zdravlja kako bi vam osigurao najbolje informacije nadohvat ruke, omogućujući vam obavještenije i produktivnije razgovore sa svojim zdravstvenim radnicima. Dakle, sve ono što očekujete kad guglate pa vam dođe rezultat da imate stotinu rijetkih bolesti.

Move your DNA

Voditeljica Katy Bowman, biomehaničarka i autorica, ovim podcastom podučava slušatelje o važnosti kretanja i kako utječe na cjelokupno zdravlje. Koristeći praktične savjete utemeljene na istraživanjima, Bowman potiče sve da se “pokrenu” na različite načine, od pravilnog disanja, spavanja do obrađivanja vrta, promjene načina razmišljanja i promatranja okoline.

Foto: Unsplash