Guliver/Thinkstock 

Koliko puta vam se dogodilo da ste bili uzbuđeni oko nekog komada u dućanu ali kada ste došli doma, bili ste višestruko razočarani – previše novaca a premalo nošenja! Kako vam se ovo ne bi ponovilo, dovoljno je slijediti ova dva zlatna pravila i obećajemo, iz shoppinga se uvijek vraćate sretni. 

JEDNOSTAVNIJE JE   UVIJEK MODERNO!

To je najjednostavnije pravilo koje trebate imate u vidu kada kupujete odjeću. Kupovina jednostavnije odjeće jamči vam da ćete je češće nositi – zar je ne želite nositi više od jednom? Takvu odjeću možete nositi i prilikom nekih posebnih događaja, a još ako je svaki put iskombinirate s drugim detaljem, onda i ona svaki put izgleda drugačije. Jer su onu prelijepu haljinu za kojom su one noći svi uzdisali već zapamtili! A vi ne želite da vam iza leđa pričaju kako nosite jedno te isto!

IDITE U ŠOPING SAMI!

Nikako sa sobom nemojte voditi muževe koji će nestrpljivo cupkati pokraj vas ili prijateljice koje imaju dubok džep! Oboje bi vas doveli do ishitrenih postupaka – žurili bi da završite s kupovinom,a pritom biste kupili nešto što vam se uopće ne sviđa. Tako ti je to sa šopingom… A dovoljno je samo jednom da me vidite kako kupujem da biste shvatili kako uopće ne vodim računa o većini onoga što sam vam rekla. Čemu bi inače služila dobra računica nakon dobrih kupovina? Trebalo bi nakon svakog prodora u pametne strategije svaki sljedeći put biti mudriji. Nadajmo se da je tako! Ovo nisu savjeti za štedljivo punjenje ormara, već načini da budemo zadovoljni svakom novom kupljenom stvarčicom bez osjećaja da biste izdržali i bez nje.