‘Off white’ nijansa bijele puno je zahvalnija od čiste bijele boje. Provedite zimu u ovim svijetlim komadima umjesto u tamnim, zagasitim bojama.

Jesen i zima ne moraju biti tmurni, osobito što se odjeće tiče. A ako ne volite boje i preferirate bazičnost, ova nijansa mogla bi postati vaš novi omiljeni suputnik u svim zimskim odjevnim kombinacijama. Osim što će komplimentirati vašem tenu i boji kose, pomoći dodatno naglasiti svježinu lica ili možda crveni ruž, izdvojit će vas iz mase crnila i sivih kaputa koji zavladaju gradski ulicama svake hladne sezone. I bijela boja svakako je poželjna zimi, no boja slonovače lakše će se uklopiti u svaki outfit zbog čega je i lakša za kombiniranje.

A još ako je u mekoj ili pletenoj verziji, cool kombinacijama nikad kraja. Možete se odjenuti i od glave do pete u ovu nijansu, tipa odaberete li pletene hlače i pulover, ili pak zaokružiti look kaputom ili jaknom. U svakom slučaju, boja slonovače izgledat će najbolje u oversized i opuštenim krojevima i od kvalitetnih materijala. Cool dnevni look je zagarantiran!