View this post on Instagram

🧖🏼‍♀️

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Prije koji mjesec u Dežmanovom se prolazu otvorio The Lab Store koji po prvi put u Hrvatsku dovodi omiljene celebrity brendove koje između ostalog obožavaju Rosie Huntington Whiteley i Emily Ratajkowski.

Oduvijek ste se pitali koja je tajna ljepote poznatih modela i Instagram influencerica – osim one prirodne, naravno, žene poput Rosie Huntington Whiteley i Emily Ratajkowski itekako svoje vrijeme posvećuju potrazi za idealnim skincareom i make-upom, i to onima bez štetnih sastojaka. I sama Rosie vodi beauty portal na kojem teme posvećuje upravo clean beauty temama, dok je Emily nedavno na svom storyju otkrila jutarnje skincare korake.

Osim njih, visokokvalitetnom skincareu i beautyju posvećene su i druge poznate dame, a među njihovim favoritima koje rado otkrivaju često ćete otkriti upravo brendove o kojima vam pišemo danas. Naime, u Dežmanovom prolazu se prije koji mjesec otvorio beauty concept dućan The Lab Store, iza kojeg stoji poznati hrvatski top model, Tatjana Dragović i koji donosi upravo najpopularnije proizvode za njegu, kao i make-up.

Među njima je tako i Augustinus Bader, trenutno najpopularniji brend na svijetu koju se bazira na samo tri proizvoda, dva za lice i jedan za tijelo. Zatim omiljeni šamponi za kosu među modelima, oni s potpisom Christophe Robin, te svjetski skincare brend Dr. Dennis Gross. Kada se radi o njezi tijela, u Zagrebu sada napokon možete pronaći Agent Nateur i njihove poznate dezodoranse te serume za tijelo, a među make-up imenima tu su Ilia beauty, MZ Skin i Ere Perez – svi redom omiljeni u celebrity svijetu jer su prirodni i daju savršene rezultate.

Zato ako se u ovim mjesecima samoizolacije još niste posvetili svojoj njezi kože, možda vam je upravo sada potreban mali ‘boost’ u obliku moćnog seruma za lice za sjaj kože, novog pudera ili super glow multisticka? Sve to možete pronaći na novoj beauty adresi u Zagrebu, u Dežmanovoj 2.

Foto: Instagram @rosiehw