Budućnost luksuzne mode možda je pod upitnikom, ali ne i budućnost onih najvećih, poput legendarnog i vječnog Chanela. Ova modna kuća već zna gdje će predstaviti svoju novu Cruise kolekciju. 

Čini se da moda i dalje seli u toplije krajeve, pa je i tako Chanel za predstavljanje nove kolekcije odabrao – jug. Nakon Singapura, Dubaija, Havane i naravno, Parisa, nova cruise bajka prestižne modne kuće odvit će se u Francuskoj, točnije u Provansi na njegovom jugu. Svjetski dizajneri svakako su počeli dizati ljestvicu u predstavljanju novih kolekcija i prije koju godinu shvatili da lokacija itekako može biti dobar trik za zavesti medije, i u danima kada je publika zabranjena. Sjetite se samo Jacquemus revija i koliko je očarao ljude diljem svijeta.

Iako s Provansom prvenstveno asociramo jug Francuske, Chanel će nas odvesti u jedan potpuno drugačiji ambijent, naravno manje nismo ni očekivali. Naime, nova Chanel Cruise kolekcija odvit će se u selu Baux-de-Provence, točnije u Carrières de Lumières, starom kamenolomu koji je već poslužio kao pozadina za niz prestižnh izložbi. Datum revije je 4. svibnja.

Foto: Unsplash, Getty Images