Originalna, minimalna i nosiva – Marija Kulušić najavila je capsule kolekciju, a komad koji je prvi predstavila je modni dodatak – predimenzionirani šal koji vas može grijati cijelu sezonu.

U doba pandemije jednako je važno podržavati lokalnu modnu industriju, baš kao i druge grane. Moda je svakako pala u drugi plan, no ako se i odlučite na shopping, preporučamo vam da posegnete za originalnim ručno rađenim komadom ili komadom čijem je dizajnu i izradi posvećen višesatni rad. Uspjeti  na domaćoj modno sceni definitivno zna Marija Kulušić koja se istaknula od prvog dana svojim dizajnom. Tako promišljenim, pročišćenim te nosivim u niz prilika. Marija je već i dobitnica nekoliko nagrada, a ove je zime najavila i capsule kolekcija koju je najavila jednim uistinu upečatljivim modnim dodatkom.

Njen šal nosi prepoznatljiv uzorak njene kolekcije za ovu sezonu, a zanimljivo je kako se radi o recikliranoj deki koja je dobila satenski obrub. Marija je inače pobornica osvještene mode pa su njene kolekcije često bojane i prirodnim bojama, a materijali reciklirani. Zato se i ovaj modni dodatak izdvaja iz mase onih koje smo navikli vidjeti, ne samo na domaćoj, već i svjetskoj sceni. Potrebno vrijeme izrade je oko 3 tjedna, a možete ga naručiti na službenij stranici dizajnerice.

Foto: marijakulusic.com