Svoju popularnost prvo je dokazao u ljetnim terminima jer njihova je terasa jedna od najljepših u gradu, a sada su se potrudili i za zimsko izdanje.

Radi se o baru na nekoliko razina, kako vole reći, a zapravo ga možete pronaći i na dvije zagrebačke lokacije. Cafe bar A’e prvo se dogodio Sigetu u Novom Zagrebu, na adresi Froudeova 1, a zatim je svoj dom pronašao i u centru, na adresi Radićeva 54. Ljetna je atmosfera sve oduševila jer pogled direktno na Tkalčićevu definitivno vrijedi više. Jedinstven interijer, prepun domišljatih detalja zove da se zadržite ili na razini gdje se nalazi bar ili na terasi, koja je u ovo zimsko vrijeme grijana. Svi koji još nisu zavirili u A’e svakako neka skrenu prema njihovoj adresi, tim više jer je adventska ponuda kod njih također kvalitetna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A’è craft bar (@cafe_bar_ae)

Veliki izbor vrućih koktela posebno je osmišljen za kvalitetno zimsko zagrijavanje, tu je i kuhano vino te izbor čajeva koje će vam također prigodno pripremiti. Tako je na listi Grinch tea, a imaju i nekoliko vrsta tople čokolade. Ponosni su i na veliki izbor craft piva, a kažu i kako je izbor vina na čaše i butelje vrlo korektan. Da se vratimo na onaj pogled s početka priče – čak je i zimi privlačno sjediti na ovoj terasi.