Svi ljubitelji retro komada namještaja, predmeta, vintage odjeće i obuće dobro su upoznati s adresom Retro House u Stubičkim toplicama. To je prava zlatna riznica svega lijepog i unikatnog.

Kada se radi o prepoznavanju kvalitetnih i unikatnih retro komada tada je jedno ime na vrhu domaće liste. Igor Recek poznatiji kao Gangster pravi je čarobnjak u pretvaranju starog u poželjno, a otkrivanje, nabavljanje i restauriranje starog namještaja, predmeta, odjeće i obuće, njegova su specijalnost. Dobra vijest je što u svom showroomu – radioni planira organizirati dane otvorenih vrata. Zato zapišite 14. i 15. studeni 2020. u svoje kalendare i uputite se na adresu Strmec Stubički 61a. Mogli biste pronaći namještaj ‘zlata vrijedan’ kakav nitko drugi neće imati jer znamo da baš zato cijenimo rijetke vintage retro komade.

Kako nam Gangster poručuje: Dobro došli na “Buvljak Retro House”, na lokaciju Strmec Stubički 61a, u Stubičkim toplicama i na dva dana uživanja i kopanja po starinama na 400 kvadrata radione, podruma, tavana – Retro House. Izaberite neuređeni predmet da ga uredim po vašem izboru. Ovo je prilika da vidite gdje nastaju sve “ljepote” s naše stranice. Više o događaju pratite ovdje.