Jeste li već zavirili u jednu od najljepših kuća? Radi se o onoj blogerice, ilustratorice i fotografkinje Garance Dore, poznate Francuskinje koja živi u L.A.-u

Ako pratite Garance onda znate da su njezin zaštitni znak pastelne boje. Upravo je njima uređena njena nova kuća u L.A.-u, gradu u kojem poznata Francuskinja živi posljednje dvije godine. Možemo reći kako je osmislila interijer u potpunosti u stilu vlastitog bloga, tako da prevladava ‘nude’ nijansa, ali i bijeli tonovi te zanimljiv odabir boja u spavaćoj sobi.

Novi životni prostor Garance Dore bogat je i detaljima koji upotpunjuju prostor, a svaki od njih pomno je odabran i uklapa se u cijelu priču. Jedina soba koja nije u neutralnim tonovima je spavaća soba. U slučaju nje Garance se odlučila za tamne tonove, tamno-plavu i sivu boju.

Posebnost cijelom interijeru daju i geometrijski elementi koji se pojavljuju na slikama ili na jastucima, kao i diskretno smještene biljke u svakoj prostoriji. Ako nas pitate, ovako izgleda kuća iz snova.

Foto: Instagram @garancedore