(Jennifer Lopez i Alex Rodriguez, Vanity Fair Oscar Party 2019/Getty Images)

Sinoć je popularan celebrity par putem društvenih mreža objavio fotografiju impresivnog zaručničkog prstena i time potvrdio da je spreman za korak dalje. Jennifer i Alex poznaju se više od deset godina, no u ljubavnoj vezi su od 2017.

Prvi puta su se upoznali na utakmici u New Yorku, ali njihov odnos je postao romantičan tek kada se par slučajno sreo u restoranu na Beverly Hillsu.
‘Dok sam sjedila i ručala, vidjela sam ga dok je prolazio. Nakon toga sam izašla van te iz nekog razloga sam ga potapšala po ramenu’- rekla je Jennifer Lopez u emisiji Ellen DeGeneres tijekom travnja 2017.
Njihovo službeno pojavljivanje u javnosti, kao ljubavnog para, je bilo u svibnju iste godine na Met Gali, i od tada slove za jedan od najomiljenijih holivudskih parova.

Jennifer iza sebe ima tri braka, gdje je s trećim mužem Marc Antonyjem dobila dvoje djece, blizance Maxa i Emmu, dok poznati bejzbolaš iz braka sa Cynthijom Scurtis ima dvije kćeri Ellu i Natashu. Navodno se djeca para izvrsno slažu te provode dosta vremena zajedno.

Komentirajući njihov odnos 2018. Lopez je rekla da su njih dvoje jako slični.
‘Oboje smo horoskopski lavovi, dolazimo iz New Yorka, oboje smo Latinosi i dijelimo još 20 drugih zajedničkih stvari. Razumijem ga na način na koji ga drugi ne bi mogli razumjeti, te on razumije mene na način na koji me nitko do sada nije razumio’

(Jennifer Lopez i Alex Rodriguez, Vanity Fair Oscar Party 2019 /Getty Images)