Hrana i isprobavanje novih recepata mnogima je postalo utočište ovih dana. Osim blogera i gastro influencera, svoje prijedloge donose i brendovi.

Ponekad ih samo skrolamo i istražujemo, ponekad se potrudimo uistinu ih napraviti, ali recepti su zasigurno nešto u čemu mnogi uživaju ovih dana. Isprobati nešto novo, servirati na omiljeno posuđe i stvoriti atmosferu jedan je od hobija koji nas drži u ‘lockdownu’. Super je vijest kako nove recepte ne morate samo istraživati na Instagramu i kod omiljenih gastro influencera, svoju ponudu imaju i poznati brendovi – barem oni koji su odavno shvatili da je dobra taktika ući u lifestyle svakog kupca.

Zara Home tako je na svojoj službenoj stranici objavila mini blagdansku kuharicu, a najbolje od svega je to što je prevedena na hrvatski jezik (koliko često pronađete neki recept pa se sastojci čine prekompleksnima ili morate prevoditi količine). Od slanog do slatkog, iz brenda su pripremili čak 18 recepata koje možete isprobati već ovog vikenda ili nadolazećih blagdana. Juha od kestena ili čokoladni tart? To su samo neki od naših favorita, za osobni izbor kliknite na www.zarahome.com.

Foto: Zara Home