Ako ste u potrazi za sofisticiranim i elegantnim modelima sunčanih i dioptrijskih naočala, talijanska modna kuća DeRigo ima odličan izbor

Talijanska modna kuća DeRigo svoj renome gradi već više od četiri desetljeća, a u to vrijeme uspjela je svoju ponudu naočala proširiti na više od 80 zemalja, te u portfelj prikupiti imena poput Carolina Herrera, Furla, Police, Sting, Blumarine, Chopard, Police, Tussardi, Nina Ricci… Zato, kada smo u potrazi za onim savršenim parom, jedna od ponuda na koju bacamo oko svakako je njihova. Danas smo odlučili istražiti najnovije Carolina Herrera i Furla kolekcije jer je već na prvi pogled bilo jasno da se u njima nalazi pregršt bezvremenskih modela koji su definitivni best-buy ako ste u potrazi za sofisticiranim i elegantnim modelima koje ćete moći nositi nekoliko sezona. Jedino što ćete se morati odlučiti jest hoćete li ići na zaigrani ženstveni stil Caroline Herrera ili ste već toliki zaljubljenik u Furlin dizajn pa ga želite nositi i na očima, s obzirom na to da modele prati prepoznatljivi imidž brenda. 

Carolina Herrera 

U aktualnoj sunčanoj kolekciji čekaju vas modeli zaigranog ali elegantnog duha kozmopolitske elegancije i prepoznatljivog Carolina Herrera stila. Bilo da želite naočale modernog vintage raspolaženja ili one s naglašeno prepoznatljivim elementima brenda s višestrukim detaljima, od transparentnog acetata s predimenzioniranim lećama, do ekskluzivnih kombinacija boja, ovdje ćete ih pronaći.

Carolina Herrera, 1.195 kn
Carolina Herrera, 1.270 kn
Carolina Herrera, 1.270 kn
Carolina Herrera, 1.270 kn
Carolina Herrera, 1.270 kn
Carolina Herrera, 1.270 kn
Carolina Herrera, 1.270 kn
Carolina Herrera,1.195 kn

Ono što je modelima također zajednički nazivnik jest postignuta ravnoteža oblika i detalja koji udovoljavaju potrebama žena koje traže originalne modele izuzetne raskošnosti. 

Dioptrijska kolekcija se ne razlikuje previše, i tu su modeli bezvremenskog stila koji odišu modernom svježinom za savršenu i istinsku Carolina Herrera ženu.

Carolina Herrera, 1.195 kn
Carolina Herrera, 1.120 kn
Carolina Herrera,1.120 kn
Carolina Herrera, 1.120 kn
Carolina Herrera, 1.120 kn
Carolina Herrera, 1.195 kn

No ono što kolekciju čini jedinstvenom jesu uravnoteženi oblici, elegantne kombinacije boja i originalni detalji, poput svježih momenata u kolekciji. Obojeni emajl i izraženi kromatski efekti od acetata, izmjenjuju se s metalnim refleksijama koji svakom stilu daju dozu odvažnosti. Love!

FURLA 

Kada u svojem imenu nosite povijest brenda koji će za par godina proslaviti stoljeće postojanja, a koje je obilježilo i dominacijom na tržištu luksuza, ono s čime ne možete pogriješiti jest slijediti njegov DNK .

FURLA, 1.495 kn
FURLA, 1.120 kn
FURLA, 1.195 kn
FURLA, 1.195 kn
FURLA, 1.270 kn
FURLA, 1.270 kn

Tako ćete u Furla kolekciji sunčanih naočala, pronaći modele koji prate bezvremenski Furlin elegantni stil, to jest, liniju torbi i ostalih modnih dodataka iz ljetne kolekcije. Također, maksimalna pažnja je posvećena izboru i vrstama materijala – acetat bisernog efekta, leće sa sjajem i fluorescentnim detaljima, sve u skladu s imidžem brenda.

U središtu pozornosti dioptrijske kolekcije Furla novi je logotip koji ističe talijanski identitet Furla brenda, njegovu povijest i naslijeđe – „Made in Italy“, a kolekcija se sastoji od modela s minimalističkim okvirima za svakodnevne kombinacije.

FURLA, 1.120 kn
FURLA, 1.045 kn
FURLA, 1.045 kn
FURLA, 1.045 kn
FURLA, 1.045 kn
FURLA, 1.045 kn
FURLA, 1.045 kn

Kolekciju krase boje koje su inspirirane trendovima sezone, a ista paleta boja baza je cjelokupne kolekcije modnih dodataka, baš kao i novi originalni monogram “Furla Arch” . Jeste li pronašli i vi svoje omiljene modele?

 

Sponzorirani članak.